Самосталан рад

.

Када сте одабрали који модел или макету желите да направите, прочитајте упутство за израду. Ту је објашњено који су вам делови потребни, начин спајања елемената (са цртежима) и начин провере намене и функционалности модела или макете.

Одвојите делове из комплета, а ако неки део немате, пронађите му одговарајућу замену. Од елемената се саставља модел према датом упутству.

 Кад сте саставили одговарајући предмет, проверите његову намену и функционалност. Уколико модел није задовољио неке намене, пронађите разлоге и отклоните недостатке. Пошто сте демонстрирали рад, раставите модел. Растављање се врши обрнутим редоследом од следа састављања, а делове враћате на одговарајућа места у комплете.

Овај приказ слајдова захтева јаваскрипт.

.

2 коментара (+додајте свој?)

  1. monsieurm
    сеп 05, 2017 @ 01:58:39

    Da li neko može da mi kaže kako se zove ovaj komplet sastavljen od narandžastih delova, i da li negde još uvek mogu da ga kupim? Kako da ga nabavim?
    Hvala!

    Одговори

  2. Andjela
    сеп 05, 2017 @ 02:00:05

    Poštovani, u osnovnoj školi sam obožavala da sklapam predmete delovima iz konstrukcionih kompleta. Ovi sa narandžastim delovima mi posebno evociraju uspomene. Možete li, molim Vas, da mi kazete gde mogu da ih nabavim i ponovo osetim onaj osećaj sa časova tehničkog?
    Hvala Vam unapred.

    Одговори

Постави коментар